Cadeautips voor slechthorenden - Telefoonversterker

Een telefoonversterker voor slechthorenden die aan elke snoergebonden telefoon kan worden aangesloten. Deze versterker is zeer geschikt voor mensen die slechter horen en is universeel.

Sorteer op
  • Telefoonversterker voor slechthorenden - PL-51
    Telefoonversterker voor slechthorenden - PL-51

    De telefoonversterker PL-51 is handig om op reis mee te nemen. Het werkt op batterijen en past op elk vast telefoontoestel waarbij een standaard stekkerverbinding tussen hoorn en toestel is gebruikt. Volume en toon zijn regelbaar.

    € 77,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.