Lenen van een rolstoel

U kunt een rolstoel lenen in onze thuiszorgwinkel. Wilt u om medische redenen een rolstoel lenen bij Winkel met Zorg dan is dat mogelijk. U kunt een rolstoel lenen met of zonder gipssteun. Wij bezorgen door het hele land.

Sorteer op
  • Lenen rolstoel bij Winkel met Zorg
    Lenen rolstoel bij Winkel met Zorg

    LENEN ROLSTOEL BIJ WINKEL MET ZORG. VOOR HET LENEN VAN EEN ROLSTOEL KUNT U TERECHT BIJ WINKEL MET ZORG. ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN ROLSTOEL NODIG HEEFT DAN KUNT U DEZE LENEN BIJ WINKEL MET ZORG. U KUNT KIEZEN…

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.