Broodmes met gehoekt handvat (Easy Grip)

Broodmes met gehoekt handvat, ergonomisch handvat voor een betere grip van het merk Easy-Grip. Het gehoekte handvat van broodmes houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken. 

     

Gehoekt broodmes Easi-Grip


Broodmes met gehoekt handvat van Easi-Grip bij Winkelmetzorg

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl. Onze winkel is in Driebergen, op de Traaij 54A te Driebergen.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.