Dames braille horloges, horloges met puntenindicatie

Dames braille horloges, horloges met puntenindicatie. In ons assortiment braille horloges, horloges met puntenindicatie vindt u verschillende modellen.

Sorteer op
  • Garde dameshorloge met puntenindicatie met lederen band
    Garde dameshorloge met puntenindicatie met lederen band

    Garde dameshorloge met puntenindicatie voor blinden en slechtzienden. U kunt het glas met een klepje gemakkelijk openmaken zodat u de puntindicatie kunt voelen. De wijzerplaat heeft een diameter van 18 mm.

    € 129,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.