Openers voor potten, blikken, flessen

Hieronder vindt u allerlei hulpmiddelen voor sleutels (verlengstuk), om kranen open te draaien, knoppen en potten. Met deze potopeners, blikopeners, flesopeners en hulpmiddelen om melkpakken en sappakken te openen krijgt u alles open.

 

Sorteer op
 • Derby pottenhouder - voor het gemakkelijk openen van potten
  Derby pottenhouder - voor het gemakkelijk openen van potten

  De Derby pottenhouder houdt potten vast en voorkomt morsen. Personen met een beperkte greep of die maar één hand kunnen gebruiken, kunnen met gemak potten openen.

  € 29,95
 • Sleutelhouder
  Sleutelhouder

  Sleutelhouder om de sleutel te verlengen en de deur makkelijker open te draaien. In deze sleutelhouder passen 3 sleutels. Deze sleutelhouder is ideaal voor personen met reuma of personen met een zwakke greep.

  Kenmerken:
  . De…

  € 9,95
 • Kunststof Draaihandvat (ALM80503003)
  Kunststof Draaihandvat (ALM80503003)

  . Een L-vormig kunststof draaihandvat zorgt voor meer grip om knoppen te verdraaien.
  . Lengte handvat is 100 mm.
  . Lengte handvat is 100 mm.
  . Past op knoppen tot 32 mm in diameter. Inclusief een elastisch polsbandje.

  € 33,95
 • TapTurner, Draaihandvat (PR45564)
  TapTurner, Draaihandvat (PR45564)

  Voor het gemakkelijk open en dicht draaien van kranen. Past op diverse kranen.

  € 42,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.