Duim

Sorteer op
 • Push ortho Duimbrace CMC
  Push ortho Duimbrace CMC

  De Push CMC stabiliseert het basisgewricht van de duim (CMC) en positioneert de duim in een functionele stand. Hierdoor wordt de functie van de hand gewaarborgd, en symptomen als pijn en krachtverlies beperkt.

  De materiaalkeuze…

  € 71,95
 • Ligaflex Rhizo duimbrace (stabiliseert uw duim in een niet-pijnlijke positie)
  Ligaflex Rhizo duimbrace (stabiliseert uw duim in een niet-pijnlijke positie)

  De Ligaflex Rhizo duimbrace stabiliseert uw duim waardoor u de duim niet verder belast. U kunt uw duim en pols nog wel bewegen met deze brace. De druk die de brace geeft is goed te regelen waardoor hij geschikt is als u…

  € 22,75
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.