Opvouwbare elleboogkrukken

Opvouwbare elleboogkrukken zijn ideaal om mee te nemen op reis. De opvouwbare elleboogkrukken kunnen in een tas of koffer en u heeft de elleboogkrukken bij u als u ze nodig heeft.

Sorteer op
  • Opvouwbare elleboogkruk zwart - 020847
    Opvouwbare elleboogkruk zwart - 020847

    Deze opvouwbare elleboogkruk is makkelijk mee te nemen op reis. Deze opvouwbare elleboogkruk is technisch hoogwaardig en uitgerust met een recht handvat. De kruk heeft een open manchet en de maximale belasting is 100 kg.

    € 54,95 € 47,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.