Rollz Motion en de Rollz Flex

Hieronder vindt u de Rollz Motion (rollator en rolstoel inéén) en de Rollz Flex.

Sorteer op
 • Rollz Flex, Rollator en boodschappenwagen in één
  Rollz Flex, Rollator en boodschappenwagen in één

  Rollator en boodschappenwagen in één, de Rollz flex. De Rollz Flex geeft u ondersteuning maar ziet er ook nog mooi uit.

  € 399,00
 • Rollz Motion, rollator en rolstoel ineen
  Rollz Motion, rollator en rolstoel ineen

  De Rollz Motion is een rollator en een rolstoel ineen. In één handomdraai transformeert de rollator moeiteloos in een rolstoel en weer terug. Je hoeft dus nooit meer de keuze te maken tussen een rolstoel of een…

  € 799,00
 • Rollz Motion Small, rollator en rolstoel ineen
  Rollz Motion Small, rollator en rolstoel ineen

  De Rollz Motion² Small is een kleiner model van de Rollz Motion²: wendbaar, eenvoudig op te vouwen en te transformeren tot rolstoel. De zithoogte is 5 centimeter lager t.o.v de 'gewone Rollz Motion.
  Video
  Hierboven vindt u een…

  € 799,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.