Sprekende klokken en sprekende wekkers voor slechtzienden en blinden

In onze winkel en webwinkel kunt u terecht voor sprekende klokken, pratende klokken en sprekende wekkers voor slechtzienden en blinden. Wij hebben verschillende Nederlands sprekende klokken en Nederlands sprekende wekkers voor blinden en slechtzienden in ons assortiment.

 

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl

 

 

Sorteer op
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.