Haarverzorging (kam en borstel met lange steel)

Onderstaand vindt u allerlei borstels en kammen met lange steel. Met deze borstel met lange steel en kam met lange stell kunt u beter uw haar kammen en borstelen.

Sorteer op
 • Haarwas hulp met lange steel en anti-sliphandvat Body Care haarschrobber
  Haarwas hulp met lange steel en anti-sliphandvat Body Care haarschrobber

  Haarwashulp met lange steel en anti-sliphandvat, de Body Care haarschrobber. Met deze unieke borstel komt u overal goed bij.
  Mensen met een beperkt bereik kunnen hiermee zelfstandig hun haar wassen.
  De rubberen uiteinden masseren…

  € 30,95
 • Swash Specials Shampoo Cap, shampoo zonder water, wassen in bed
  Swash Specials Shampoo Cap, shampoo zonder water, wassen in bed

  Swash Specials Shampoo Cap, shampoo zonder water om uw haart te wassen in bed. Met deze shampoo muts, wassen zonder water kunt u haar wassen zonder water en zelfs in bed.

  Verzorgen en reinigen van het haar
  De Swash® Specials…

  € 3,49
 • Beauty Care kam met lange steel
  Beauty Care kam met lange steel

  De beauty Care kam met lange steel is ideaal voor mensen met een beperkte schouderfunctie. Door de gebogen vorm wordt de lijn van het hoofd gevolgd. Hierdoor kan het handvat vlakbij het hoofd gehouden worden zonder verlies aan…

  € 30,95
 • Haarborstel met lange steel, lange borstel Beauty Care
  Haarborstel met lange steel, lange borstel Beauty Care

  Borstel met lange steel, Beauty Care. Deze borstel met lange steel is leverbaar in 2 lengtes. Door hun gebogen vorm volgen ze de lijn van het hoofd. Hierdoor kan het handvat vlakbij het hoofd worden gehouden zonder verlies aan…

  € 29,95
 • Ergonomische kam en/of borstel met lange handgreep
  Ergonomische kam en/of borstel met lange handgreep

  Ergonomische kam en borstel op een lange steel voor het maximale bereik en minimale inspanning. Lengte kam: 38 cm. Lengte borstel: 35 cm.

  Winkel met Zorg
  Winkel met Zorg is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een…

  € 19,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.