Autokussen (kussen voor in de auto)

Wij hebben diverse autokussens in ons assortiment die uw rit in de auto kunnen veraangenamen en waardoor u met dit autokussen beter zit. Met dit autokussen bent u klaar voor de autorit.

 

Sorteer op
 • Autokussen - Harley Designer wigkussen
  Autokussen - Harley Designer wigkussen

  Dit autokussen Harley designer kussen is gemaakt van CMHR hoog veerkrachtig schuim wat is versmolten met een laag van 3 cm visco-elastich traagschuim. Deze combinatie draagt zorg voor een maximale drukontlasting en comfort.

  Het…

  € 41,95
 • Autokussen - Harley Designer rugondersteuning (SP24024)
  Autokussen - Harley Designer rugondersteuning (SP24024)

  Een basis van polyurethaan foam versmolten met een visco-elastische foamlaag. Voor extra comfort en een maximale ondersteuning van de rug.

  Afmeting: B 38 x H 41 cm.

  € 49,95
 • Autokussen - Harley Slimline wigkussen
  Autokussen - Harley Slimline wigkussen

  Wigvormig (autostoel) kussen. Zeer geschikt voor in de auto. Biedt steun en ontspanning.

  Afmetingen: 36 x 36 x 5 cm.

  € 19,95
 • Autokussen - Harley autostoelsteun
  Autokussen - Harley autostoelsteun

  Een anatomisch gevormd kussen voor optimale ondersteuning. Zeer geschikt voor de autostoel. De Harley Designer is gemaakt van visco-elastisch foam en werkt extra drukverlagend.

  Specificaties:
  . De afmeting van het kussenzijn 30 x…

  € 37,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.