Brailleschrijfmachines en -printer

Sorteer op
 • MountBatten brailleschrijfmachine (655730)
  MountBatten brailleschrijfmachine (655730)

  Elektronische brailleschrijfmachine welke comfortabel te bedienen zonder dat er veel kracht gezet hoeft te worden voor het maken van aanslagen met correctietoets!

  Geschikt voor normaal papier en overdracht van uw PC.

  Prijs op…

 • ZyFuse copier (655810)
  ZyFuse copier (655810)

  Swell-paper kopieermachine, met ingebouwde temperatuurregeling voor het maken van een kopie in reliëf. Eenvoudige bediening.

  Afm.: 11x50x15 cm, 7 kg.

  Prijs op aanvraag.

 • Index brailleprinter (901407)
  Index brailleprinter (901407)

  Index lichtgewicht brailleprint er. Gemakkelijk in gebruik.

  Afmeting: 52x25x12 cm, gewicht: 9,5 kg.

  Printgeluid: 76 dB. Levering inclusief software pakket.

  Prijs op aanvraag.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.