Rollator XXL

Voor mensen met een zwaarder postuur hebben wij een rollator XXL. Deze rollator XXL heeft een harde zitting en een rugleuning. 

Sorteer op
  • Rollator XXL tot 317 kg - MW111
    Rollator XXL tot 317 kg - MW111

    Deze rollator XXL met rugleuning is geschikt voor een gebruikersgewicht tot 317 kg. Deze XXL rollator is in hoogte verstelbaar. De zitbreedte is 48 cm.

    € 219,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.