Loepen voor slechtzienden (o.a. met LED en halogeen verlichting)

Verschillende loepen voor slechtzienden in ons assortiment (halsloepen, borduurloepen, loepen voor slechtzienden met LED verlichting, loepen voor slechtzienden met halogeen verlichting, leesliniaal en handenvrij loepen.


 

Sorteer op
  • Loep met LED verlichting, vergroting 2,5x  - FL-14
    Loep met LED verlichting, vergroting 2,5x - FL-14

    De loep is ideaal voor bij het lezen van een boek of krant, maar ook te gebruiken voor andere activiteiten die extra goed zicht vereisen; zoals bij het puzzelen of handwerken. De loep geeft een duidelijke beeld met LED verlichting

    € 9,99
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.