Opklapbare wandbeugels voor badkamer en toilet

Opklapbare beugels voor badkamer en toilet. U heeft de keuze uit verschillende opklapbare beugels met of zonder steunpoot en met of zonder toiletrolhouder.

Sorteer op
 • Opklapbare Toilet wandbeugel, opklapbare toiletbeugel
  Opklapbare Toilet wandbeugel, opklapbare toiletbeugel

  Toilet wandbeugel opklapbaar, opklapbare toiletbeugel. Deze opklapbare toiletbeugel is een gecoate stalen toiletbeugel (in trombonevorm). De toiletbeugel vergrendelt in opgeklapte stand.

  € 51,95 € 49,95
 • Opklapbare toiletbeugel met steunpoot voor naast de toilet
  Opklapbare toiletbeugel met steunpoot voor naast de toilet

  Deze opklapbare toiletbeugel met steunpoot biedt veiligheid en zekerheid. Deze opklapbare toiletbeugel heeft een steunpoot waardoor u zeker weet dat u ondersteund wordt. Deze beugel is in hoogte te verstellen.

  € 59,95
 • Toiletbeugel opklapbaar - OptimaL armsteun
  Toiletbeugel opklapbaar - OptimaL armsteun

  Deze opklapbare toiletbeugel - OptimaL is een elegante opvouwbare steun. De poot zorgt voor stabiliteit en de kleine muurbevestiging zorgt ervoor dat u de leuning dicht bij het toilet kunt monteren.

  € 164,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.