Accessoires & overig

Sorteer op
 • Donkere bril Blynd, (geschikt voor simulatie blindheid) (105008)
  Donkere bril Blynd, (geschikt voor simulatie blindheid) (105008)

  Speciale bril, type Blynd, laat geen licht door. Deze donkere bril is zeer geschikt voor simulatie blindheid. Deze bril wordt tevens gebruikt voor revalidatie en sport.

  € 43,25
 • Simulatiebrillen set - 471111
  Simulatiebrillen set - 471111

  Simulatieset brillen bestaande uit 10 brillen, waarmee verschillende oogaandoeningen kunnen worden gesimuleerd. Gesimuleerde oogaandoeningen o.a.: Macula generatie, Retinitis Pigmentosa (koker-visus), staar, Post-kataract.

  Winkel…

  € 395,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.