Opvouwbare herkenningsstok

Een opvouwbare herkenningsstok te bestellen in verschillende lengtes. Deze opvouwbare herkenningsstok vindt u hieronder.

 

Winkel met Zorg
Winkel met Zorg is de webwinkel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl. Wij zijn dealer van Slechtziend.nl en www.worldwidevision.nl.

Winkel tweedehands hulpmiddelen
Sorteer op
 • Opvouwbare Ambutech herkenningsstokje 95 cm - ID4010X-95-5
  Opvouwbare Ambutech herkenningsstokje 95 cm - ID4010X-95-5

  Opvouwbare Ambutech herkenningsstokje van 95 cm. Opvouwbaar aluminium herkenning-/signaleringsstokje.

  Kenmerken:
  . Dit herkenningsstokje past gemakkelijk in de zak of tas.
  . Dit herkenningsstokje weegt slechts 35% van een…

  € 27,50
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.