Wassen (sponzen met lange steel)

Hieronder vindt u o.a. een spons met lange steel en een hulpmiddelen om u in te smeren.

Sorteer op
 • Ronde badspons met lange steel
  Ronde badspons met lange steel

  Ronde badspons met lange steel. Deze lichtgewicht lange badspons is gemaakt van zacht polyfoam en is bevestigd aan een kunststof verbuigbare steel. De lengte van de lange badspons is 56 cm. De diameter van de ronde spons is 13 cm.

  € 9,95
 • Gevormde badspons met lange steel
  Gevormde badspons met lange steel

  Gevormde badspons met lange steel. Deze lichtgewicht lange badspons is gemaakt van zacht polyfoam en is bevestigd aan een kunststof verbuigbare steel. De lengte van de lange badspons is 56 cm.

  € 9,95
 • Badspons op steel met anti-sliphandvat Body Care
  Badspons op steel met anti-sliphandvat Body Care

  Badspons op steel met anti-sliphandvat Body Care. De badspons heeft een anti-sliphandvat die zorgt voor een goede grip tijdens het baden/douchen.

  € 30,95
 • Lotion - crème verdeler met lange steel (SGL9637)
  Lotion - crème verdeler met lange steel (SGL9637)

  Lotion - crème verdeler met lange steel. Praktisch hulpmiddel voor het aanbrengen van crème, lotion en/of badschuim. Door de ergonomische vormgeving ideaal voor mensen met schouderbeperkingen. De roterende kogels zorgen voor een…

  € 16,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.