Groenkleurige (overzetbril) filterbrillen

Uit ons assortiment brillen van slechtziend.nl treft u hieronder allerlei groenkleurige (overzetbril) filterbrillen. We hebben overzetbrillen in allerlei kleuren en allerlei maten.
  
  

Overzetbrillen

U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen over de producten of onze diensten. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 (buiten winkeltijden wordt u doorverwezen naar een ander telefoonnummer) en ons e-mailadres is: info@winkelmetzorg.nl.

Deze webwinkel "Winkel met Zorg" is een initiatief van Zorg PlusPunt (www.zorgpluspunt.nl) uit Driebergen. Wij hebben een thuiszorgwinkel in Driebergen en wij verzorgen allerlei soorten dienstverlening

Sorteer op
 • UV-shield 38, 50% lichtdoorlatend. (403059)
  UV-shield 38, 50% lichtdoorlatend. (403059)

  Beschermt 100% tegen UV A-, B- en C stralen tot 400Nm. Laat 50% licht door.

  Geschikt voor mensen met Glaucoom en Post-kataract.

  De bril wordt geleverd inclusief etui.

  € 28,20
 • UV-shield 30, 7% lichtdoorlatend.
  UV-shield 30, 7% lichtdoorlatend.

  UV-shield kleurcode: 30, kleur groen. Beschermt 100% tegen UV A-, B- en C
  stralen tot 400nm.Laat 7% licht door. Geschikt voor mensen met Glaucoom en Post-kataract.

  De bril wordt geleverd inclusief etui.

  € 19,75
 • UV-shield U-32, 10% lichtdoorlatend, groot overzetmodel
  UV-shield U-32, 10% lichtdoorlatend, groot overzetmodel

  UV-shield kleurcode: 32, donker groen. Beschermt 100% tegen UV A-, B- en C stralen tot 400nm. Laat 10% licht door. Geschikt voor mensen met Glaucoom, Retinopathie, Post-kataract.

  € 19,75
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.