Aanbiedingen

Aanbiedingen in onze webwinkel. Hieronder vindt u artikelen die op dit moment in de aanbieding zijn.

Sorteer op
 • IJsdop met 5 pinnen, ijspin voor uw wandelstok of kruk
  IJsdop met 5 pinnen, ijspin voor uw wandelstok of kruk

  Deze ijsdop vermindert het risico op uitglijden. Gemakkelijk te bevestigen en kan eenvoudig omhoog worden geklapt wanneer deze niet meer nodig is.
  Montage en gebruik
  De ijsdop kan eenvoudig aan de wandelstok gemonteerd worden,…

  € 4,95
 • Opvouwbare wandelstok Paisley
  Opvouwbare wandelstok Paisley

  Opvouwbare wandelstok en in hoogte verstelbare aluminium wandelstok met motief. Deze opvouwbare wandelstok is handig voor op reis en past in uw reistas.

  Specificaties:
  . In hoogte verstelbaar van 84 cm - 94 cm.
  . Eenvoudig op te…

  € 17,95
 • Beenzak rolstoel, Splash Wheely Cosy - PR34021-M
  Beenzak rolstoel, Splash Wheely Cosy - PR34021-M

  Beenzak rolstoel. Warme beenzak voor in een rolstoel. De rolstoelkleding wheely Cosy biedt warmte en bescherming aan uw onderlichaam (fungeert als een slaapzak). Deze beenzak heeft een rits over de gehele lengte en door het…

  € 82,95
 • Pratende klok, sprekende klok, sprekende wekker
  Pratende klok, sprekende klok, sprekende wekker

  Pratende klok, sprekende klok, sprekende wekker met zéér duidelijke spraak. Sprekende klok met een natuurlijk ingesproken stem. De sprekende klok meldt de tijd in spreektaal, bv. het is kwart over 12 in de morgen.

  Kenmerken:
  .…

  € 29,95
 • Dobbelstenen met grote cijfers
  Dobbelstenen met grote cijfers

  Dobbelstenen met grote cijfers. Deze dobbelstenen met grote cijfers zijn van hout. De dobbelstenen met grote cijfers voor spelletjes worden per 6 stuks geleverd.

  Specificaties:
  . De dobbelstenen zijn geel met zwarte cijfers.
  . De…

  € 11,95 € 10,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.