Lenen van een hoog laag bed en bedhulpmiddelen

Als u om medische redenen een hoog laag wilt lenen bed of bedhulpmiddelen dan kunt bij Winkel met Zorg terecht. U kunt via onze thuisorgwinkel deze hulpmiddelen lenen. Wij bezorgen door het hele land.

Sorteer op
  • Lenen hoog laag bed, lenen ziekenhuisbed bij Winkel met Zorg
    Lenen hoog laag bed, lenen ziekenhuisbed bij Winkel met Zorg

    LENEN VAN EEN HOOG LAAG BED OF LENEN VAN EEN ZIEKENHUISBED. VOOR VERPLEGING OF VERZORGING OP BED KUNT U EEN HOOG LAAG BED LENEN. BIJ WINKEL MET ZORG KUNT U TERECHT VOOR HET LENEN VAN EEN HOOG LAAG BED.

    Voor het lenen van een hoog…

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.