Verbandschoenen (Driebergen, Doorn, Maarn, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Zeist, Leersum, Amerongen)

Verbandschoenen bij Zorg PlusPunt, De Thuiszorgwinkel van de Utrechtse Heuvelrug verkopen wij de Pulman verbandschoenen. Als u zeker wilt weten of de verbandschoen in uw maat op voorraad is dan is het verstandig om even te bellen naar: 0343 - 515 472.
 

Voor optimale ondersteuning van uw voeten (verbandschoenen) en onderbenen hebben wij verschillende artikelen geselecteerd. U kunt kiezen voor de pagina`s: steunkousen, pulman verbandschoenen en comfortabele pantoffels.

 

      

 

 

 

paginakousen.jpg

 Verbandschoenen bij Winkel met Zorg paginaorthopedischeslippers.jpg 
 (Steun) kousen Pulman
verbandschoenen
 Comfortabele slippers 
       

 

 

 

Sorteer op
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.