Dekenboog

Met deze dekenboog liggen uw voeten vrij in bed. Wij hebben demonteerbare dekenbogen, aluminium dekenbogen en opvouwbare dekenbogen.

Sorteer op
 • In hoogte verstelbare dekenboog
  In hoogte verstelbare dekenboog

  In hoogte verstelbare witte dekenboog. Deze dekenboog heeft een wit metalen frame die voorkomt dat het beddengoed op de benen en voeten rust.

  € 49,95
 • Opvouwbare dekenboog
  Opvouwbare dekenboog

  Een opvouwbare metalen dekenboog. Deze opvouwbare dekenboog is een metalen boog die uw benen en voeten vrijhouden van het dekbed.
  Gebruik
  Het ontlast de druk die op uw benen wordt veroorzaakt door het dekbed. Bijvoorbeeld bij een…

  € 28,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.