Rollz Motion (rollator en rolstoel in 1) Zeist, Utrecht, Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Hilversum, Amersfoort

Voor de  Rollz Motion rollator en rolstoel in één komen mensen uit Zeist, \Hilversum, Utrecht, Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Amersfoort naar onze Thuiszorgwinkel in Driebergen.  De Rollz Motion is een stijlvolle en trendy rollator. De Rollz Motion is een ergonomisch ontworpen rollator met een stevig, maar lichtgewicht frame waarmee u stabiel, rechtop en comfortabel kunt lopen. En als u onderweg even wilt uitrusten, dan transformeert u de Rollz Motion in een handomdraai in een rolstoel. En weer net zo eenvoudig terug naar rollator natuurlijk.

Rollz introduceert de rollator van de nieuwe generatie senioren: De Rollz Motion.
Deze rollator inspireert om door te gaan. En de Rollz Motion biedt de gelegenheid om verder te komen door een serie van slimme en innovatieve eigenschappen.

rollzrollator.jpg rollz2.jpg rollz3.jpg rollz4.jpg 

 

 

rollzrollator.jpg rollzbeige.jpg rollzlichtblauw.jpg rollzgrijs.jpg 
Oranje Beige Licht blauw Grijs 


De Rollz rollator ombouwen naar rolstoel

Het Rollz rolstoelpakket is speciaal voor mensen die tijdens een wandeling even willen uitrusten. De Rollz Motion transformeert van rollator naar rolstoel in een handomdraai. En weer net zo eenvoudig terug.

rollzrolstoel.jpg

 

Winkel voor Rollz Motion rollator/rolstoel voor Zeist, Utrecht, Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Hilversum, Amersfoort

U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen over de producten of onze diensten. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 (buiten winkeltijden wordt u doorverwezen naar een ander telefoonnummer) en ons e-mailadres is: info@winkelmetzorg.nl.

Deze webwinkel "Winkel met Zorg" is een initiatief van Zorg PlusPunt (www.zorgpluspunt.nl) uit Driebergen. Wij hebben een thuiszorgwinkel in Driebergen op de Hoofdstraat 73 en wij verzorgen allerlei soorten dienstverlening.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel