Lenen van toiletbenodigheden

U kunt via onze thuiszorgwinkel om medische redenen een toiletstoel lenen of een toiletverhoger lenen. Een overzicht van de hulpmiddelen die u kunt lenen ziet u hieronder. Wij bezorgen door het hele land.

 

Sorteer op
 • Lenen toiletstoel bij Winkel met Zorg
  Lenen toiletstoel bij Winkel met Zorg

  LENEN TOILETSTOEL BIJ WINKEL MET ZORG. U KUNT EEN TOILETSTOEL LENEN ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN TOILETSTOEL NODIG HEEFT.

  Bestelinformatie:
  Als u een uitleen toiletstoel bestelt dan ontvangt u van ons een…

 • Lenen overtoiletstoel bij Winkel met Zorg
  Lenen overtoiletstoel bij Winkel met Zorg

  LENEN OVERTOILETSTOEL BIJ WINKEL MET ZORG. U KUNT EEN OVERTOILETSTOEL LENEN ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN OVERTOILETSTOEL NODIG HEEFT.

  Bestelinformatie:
  Als u een uitleen overtoiletstoel bestelt dan ontvangt u van…

 • Lenen toiletverhoger bij Winkel met Zorg
  Lenen toiletverhoger bij Winkel met Zorg

  LENEN TOILETVERHOGER BIJ WINKEL MET ZORG. U KUNT EEN TOILETVERHOGER LENEN ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN TOILETVERHOGER NODIG HEEFT.

  Bestelinformatie:
  Als u een uitleen toiletverhoger bestelt dan ontvangt u van ons…

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.