Braces

Sorteer op
 • Ortel P, bekkenband voor bekkeninstabiliteit
  Ortel P, bekkenband voor bekkeninstabiliteit

  De Ortel P bekkengordel is gemaakt van comfortabel elastisch weefsel met extra verstevigingen. De extra spanriem zorgt voor nog meer steun wanneer u dit nodig heeft. De circulaire druk geeft verlichting van de bekkenpijn klachten.

  € 47,50
 • Zwangerschapsband voor ondersteuning van buik en rug, Lombamum
  Zwangerschapsband voor ondersteuning van buik en rug, Lombamum

  Door de perfecte pasvorm en gemakkelijke instelbaarheid voelt de LombaMum zeer comfortabel aan. De LombaMum word geleverd in 1 maat met 2 buikbanden waarmee u de gehele zwangerschap bent verzekerd van ondersteuning en verlichting.

  € 82,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.