Rollators Agis en Achmea ( (Driebergen, Doorn, Amersfoort, Maarn, Zeist, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Zeist)

Zorg PlusPunt, De Thuiszorgwinkel van de Utrechtse Heuvelrug verhuurt rollators. Onze klanten komen uit: Driebergen, Doorn, Amersfoort, Maarn, Zeist, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Zeist. Wij hebben onderstaande rollators in ons assortiment.

 

 

 

paginastandaardrollator.jpg

 paginalichtgewichtrollator.jpg 

paginadriewielrollator.jpg

 
 Standaard rollator Lichtgewicht rollator Driewiel rollator 
       

 

 

 

paginaopvouwbarerollator.jpg

 paginabinnenrollator.jpg 

paginasleeprollator.jpg

 
 

Opvouwbare rollator
(auto)

 Binnen rollator Sleep rollator 

 

 

 

paginarollz.jpg

 paginarollatoraccessoires.jpg 

paginablanco.jpg

 
 Rollz Motion
Rollator en rolstoel in 1
 Rollator accessoires   
     

 

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.